A kristályterápia egy technika, ahol kristályokat, például kvarcot helyeznek a testre. Valószínűleg Te is hallottál már a csakrákról a jóga órán. A kristályterápia során ezekre a pontokra helyezik a köveket, amelyek hatására energia és harmónia járja át a testet.

Ékszer viselési tippek

Szerző
Az ékszerek nem csak az arc optikai formázásában segítenek, de az alakformálásban is. A hosszú nyakláncok például optikailag nyújtják az alakot, és akár a pluszkilókból is lecsalhatnak. A választást azonban a bőrtónus, a frizura és a hajszín is befolyásolja. A legelőnyösebb nyaklánc kiválasztásánál szerepet játszik a nyak formája, hosszúsága is.
Úgy tűnik a Disney legújabb mozifilmje, habár még be sem mutatták, sokakat inspirált saját kollekciójuk megalkotására. Nem másról van szó, mint a Hamupipőke csodálatos történetéről, ami valószínűleg mindenki számára ismerős kortól és nemtől függetlenül. A hazai mozikban március 19-én bemutatásra kerülő tündérmese megihlette a neves Swarovski tervezőit is, így Sandy Powell Oscar-díjas jelmeztervezővel karöltve valami hihetetlenül gyönyörűt alk
A Swarovski prémium márka 1885 óta van jelen a piacon, kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető, különleges csiszolású kristályokból készült termékekkel. Leginkább prémium kivitelezésű ékszerkollekciójukról híresek, de a Swarovski cég által gyártott kristályokat számos más területen is használják díszítőelemként. A kristályok rengeteg színben, formában és méretben elérhetőek, káprázatos csillogásukat az anyag minősége és a nagy pontosságú, precíz
Képzeljük el, hogy a párunk megkéri a kezünket, de nem ad gyűrűt, hanem felveti az ötletet, hogy csináltassunk inkább egy közös tetoválást, ami jelképezi, hogy örökkön-örökké összetartózunk. Valószínűleg nem sokan mennénk ebbe bele, hiszen nagyon sok házasság végződik válással, ám úgy néz ki, hogy a világon egyre többen döntenek a tetoválás mellett, hiszen ez a trend egyre jobban elterjed.
  • 1
  • 2
Showing 1 to 5 of 6 (1 Pages)