Nemesacél ékszerek férfiaknak - a 2018/2019-es nagy trend

Nemesacél ékszerek férfiaknak - a 2018/2019-es nagy trend

Nemesacél ékszerek férfiaknak

        

Ha magadnak, vagy férfi ismerősödnek szeretnél ékszert vásárolni, a nemesacél a legjobb választás.
Népszerűsége nem véletlen, ugyanis a nemesacél egy különösen ellenálló alapanyag:
Kemény, strapabíró, markáns fém, amely sokféleképpen megmunkálható. Nem kopik, nem veszti fényét, szinte minden külső hatásnak ellenáll, éppen ezért (is) nagyon előnyös a férfiak számára.
Ráadásul 100%-ban antiallergén.

1. Acél férfi gyűrűk

Már a neve is éppen elég maszkulin, egy gyűrűnek pedig sok megpróbáltatást kell kiállnia, a nemesacél ereje pedig éppen ebben rejlik! Az iparban, építészetben is használják, bizonyos emberek szemében ez még érdekesebbé teszi ezt az anyagot.
Nem csak tartós és kopásálló, de az ára is nagyon kedvező. Viselhetjük a strandon, munkában, akár sportolás közben is, zuhanyzáshoz sem kell levennünk!
Készülhet belőle stílusos vagy egyszerű hétköznapi gyűrű, de nagyszerű és egyre népszerűbb választás a nemesacél jegygyűrű, amely életünk végéig elkísér.

2. Acél férfi nyakláncok

Azoknak a férfiaknak, akik szeretik a széles, vastag nyakláncokat, telitalálat az acél lánc.
A legkülönfélébb alakú és formájú láncszemekből készült darabok közül válogathatunk, mind szélességben, mind hosszúságban. Férfi nyaklánc esetében a 60 cm hosszúságú darabok a legideálisabbak.
Akik a medálos láncokat kedvelik, szintén széles kínálatból válogathatnak. Népszerűek a töltény, kereszt, kés formák, de hatalmas a választék, így könnyen találhatunk a személyiségünknek megfelelő acél ékszert is.

3. Acél férfi karkötők

Sok férfi szeret karkötőt hordani, általában a nemesacél és bőr anyagból készült darabok a legkedveltebbek, de a kettő kombinációja is ütős. A fonott hatású acél karláncok, és a szabálytalan láncszemekből álló darabok masszívak, mégis lendületes hangulatúak. A bőrrel kombinált karkötő-ékszerekben pedig egyszerre mutatkozik meg a nyers erő és a természetes, laza személyiség.
Gyakori, hogy a nemesacélt bevonják színes, általában arannyal, vagy fekete színű réteggel, hogy még izgalmasabbá tegyék az ékszert. De ne aggódjunk, ezek a bevonatok speciális eljárással készülnek, így rendkívül tartósak.

Közzétéve: 2018-11-23 Ékszer Trendek 0 2090

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.
Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés