6 érv a nemesacél ékszerek mellett

6 érv a nemesacél ékszerek mellett

A nemesacélról (316 L)

A nemesacél ékszerek kinézete első ránézésre az ezüsthöz vagy fehéraranyhoz hasonló, ugyanakkor felépítésükben, előállításukban és árukban teljesen eltérő a három fém. A nemesacél az ezüstnél jóval keményebb anyag és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, melyeknek köszönhetően egyre nagyobb népszerűségre tett szert világszerte, és egyre kedveltebb ékszer alapanyaggá vált.
Termékeink 316 L sebészeti acélból készülnek. Ez az acél egy speciális, az ékszergyártás szempontjából „legnemesebb” fajtája, melyet különböző elemekkel ötvözve hoznak létre, e folyamat során pedig felveszi híresen előnyös tulajdonságait.


1. Nem színeződik el, nem kopik


Az ékszereknél, kiváltképp az ezüstből készült daraboknál gyakran előfordul, hogy felületük idővel elszíneződik, kopik, mattul. Ez többek között annak „köszönhető”, hogy a fém reakcióba lép a levegőben található oxigénnel, melynek hatására oxidáció lép fel.
A nemesacélból készült ékszereket bátran viselhetjük akár egész nap, mivel különösen strapabíró és ellenálló a karcolásokkal, vegyi anyagokkal szemben is. Ezen tulajdonságainak köszönhetően akár termálvízbe is mehetünk vele, vagy mosogathatunk benne, kedvenc ékszerünk akkor is sokáig, akár egy életen át megőrzi eredeti szépségét.


2. Antiallergén

Sajnos nagyon gyakori probléma, hogy bizonyos ékszerek- nemcsak bizsuk, hanem akár a nemesfémek is - allergiás reakciókat váltanak ki. Ezeket a nagyon kellemetlen tüneteket általában az okozza, hogy az ékszerből nikkel só válik ki, amely az érzékeny bőrrel érintkezve kiütéseket, gyulladást eredményez.
A sebészeti acél ezzel szemben nem engedi ki magából ezt az allergén anyagot, ennek köszönhetően pedig bárki viselheti a nemesacélból előállított ékszereket. Ezen különleges tulajdonsága miatt használják előszeretettel a sebészetben is, elnevezése innen származik.

3. Tartós

A sebészeti acél ékszerek úgy lettek ötvözve, hogy egy igazán erős és ellenálló anyagot hozzanak létre, amely mégis „gyengéd” a bőrhöz és dekoratív, mutatós ékszereket lehet belőle készíteni.
Ennek eredményeképp pedig strapabíróbb szinte minden más ékszer alapfémnél, ugyanakkor nagyon jól ötvözhető más anyagokkal: kristályokkal, kövekkel, vagy gyöngyökkel kirakva, gyönyörű királynői ékszerek készíthetőek belőle, melyek a megtévesztésig hasonlítanak drága, fehéraranyból készült versenytársaikra.

 

4. Megfizethető ár

Ugye te sem szívesen viszed el a nyaralásra drága, aranyból készült ékszereidet?
Nemesacélból készült ékszereiddel még a tengervízben is fürödhetsz, ráadásul nem kell azon aggódnod, hogy esetleg elveszíted vagy ellopják.
A kedvező gyártási feltételeknek köszönhetően, a nemesacélból készült ékszerekhez jóval kedvezőbb áron juthatsz hozzá, mint az ötvösök által fáradtságos és hosszadalmas munkával elkészített nemesfém ékszerekhez.

 

5. Széles, izgalmas választék

A nemesacél, annak ellenére, hogy egy meglehetősen kemény fém, jól megmunkálható és ötvözhető, melynek köszönhetően színes és változatos a termékpaletta: az egyszerű, letisztult formáktól kezdve, a rusztikus, férfias darabokon át a nőiesen elegáns és finom darabokig. Hordhatjuk hétköznapokon és különleges alkalmakkor egyaránt. Különösen népszerűvé váltak napjainkban a gyönyörű, csillogó kristállyal ékesített nemesacél eljegyzési gyűrűk, amelyek nem csak szépek, de jól tolerálják a mindennapi viseletet is. Kedvelt díszítőelemei közé tartozik a gyöngy, kristály, de gyakori a nemesacél-műanyag, ill. nemesacél-kaucsuk kombináció is. Színe alap állapotában fémes, ezüstösen csillogó, ez a legelterjedtebb és egyben legtartósabb változat, de elérhető más színekben is: különösen szépek a sárgaarannyal bevont darabok, illetve az acél-aranyszín kombináció is izgalmas és különleges.


6. Könnyű tisztítani

Nemesacél ékszereid tisztításához nincs szükség speciális ékszertisztító folyadékra, amelyek nem csak drágák, de sok esetben még károsak is, és csak tovább rontják a helyzetet.
Nem kell mást tenned, mint egy tiszta, meleg vízzel átitatott puha anyaggal áttörölni az ékszert, és máris úgy csillog, mint új korában!

Közzétéve: 2017-02-28   ékszerpláza Ékszer Trendek 0 4629

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés