A nemesacél fülbevaló a legjobb megoldás fémallergiára

A nemesacél fülbevaló a legjobb megoldás fémallergiára



A nemesacél fülbevaló gyorsan divattá vált, gyönyörű ezüstösen csillogó külsejének és sokoldalú kialakításának köszönhetően. Ez az erős fémötvözet extra tartós, minősége pedig rendszeres használat során nem romlik. A nemesacél fülbevalók számos klasszikus és modern stílusban kaphatóak. A fémallergiában szenvedők számára is hatékony megoldást jelent.

A sebészeti acél ( 316L ) teljes mértékben (bizonyos szélsőséges esetek kivételével!) hipoallergén, ellenálló a karcolásokkal szemben, könnyen tisztítható, ára pedig kedvező.
A nemesacélból készült fülbevaló az egyik legjobb választás azok számára, akiknek fontos szempont a minőség, illetve, hogy antiallergén legyen a választott ékszer.

 

Amit még tudni érdemes

Ezen túlmenően, a nemesacél arannyal történő bevonása kettős rétegű védelmet nyújt az irritáció és az allergiás reakciókkal szemben. Ugyanakkor azt mindig tartsuk szem előtt, hogy a bevonatos ékszerek nagyobb odafigyelést igényelnek, óvni kell őket a sérülésektől és a kemikáliákkal szemben. A nemesacél önmagában is különösen ellenálló a korrózió kialakulásával és az elszíneződéssel szemben, a bevonat tartóssága viszont annak típusától, minőségétől, illetve az alkalmazott technikától is függ. Fontos, hogy megbízható helyről vásároljunk ékszert.

Súlyos fémérzékenységben szenvedő emberek számára a hagyományos fémötvözetek nem ajánlottak, mivel sok esetben nikkelt tartalmaznak, amely leginkább felelős az allergiás reakciókért. Hiába vonják be az ékszert, az alacsonyabb árfekvésű termékek esetén ez a réteg általában gyorsan megkopik. Egy tudatos vevő azonban elkerülheti ezt a kellemetlenséget, ha hipoallergén ékszert választ. A fémérzékenység az életünk folyamán bármikor kialakulhat, ezért is fontos odafigyelnünk arra, hogy minőségi ékszert vásároljunk.

Összegzés

A nemesacél fülbevalók és ékszerek ellenállóak a korrózióval és az elszíneződésekkel szemben, nem igényelnek extra figyelmet a tisztítás során. Ez az egyik legtartósabb fémötvözet, amely hipoallergén természetű, így viselése alkalmas a fémallergiás egyének számára is. A stílusok széles skáláját, magas minőséget és tartósságot kínál, kedvező áron.



Tekintsd meg webáruházunk kínálatát és válassz stílusodhoz illő darabot!




Közzétéve: 2020-01-13 Ékszer Trendek 3392
Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés