Swarovski Hamupipőke kollekció

Swarovski Hamupipőke kollekció

Úgy tűnik a Disney legújabb mozifilmje, habár még be sem mutatták, sokakat inspirált saját kollekciójuk megalkotására. Nem másról van szó, mint a Hamupipőke csodálatos történetéről, ami valószínűleg mindenki számára ismerős kortól és nemtől függetlenül.

A hazai mozikban március 19-én bemutatásra kerülő tündérmese megihlette a neves Swarovski tervezőit is, így Sandy Powell Oscar-díjas jelmeztervezővel karöltve valami hihetetlenül gyönyörűt alkottak! Összesen nem kevesebb, mint 1,7 millió aprócska kristállyal ékesítették a filmben megjelenő ruhákat, sminkeket és ékszereket. Természetesen Hamupipőke sztorijából nem hiányozhat a híres üvegcipellő sem, melyet tömör kristályból készítettek el, és 221 fényvisszaverő kristálylapocska teszi azt még varázslatosabbá.

Ha ez még nem lenne elég, Atelier Swarovski-val közös együttműködésében Powell, a Cate Blanchett által alakított gonosz mostoha klasszikus eleganciájától ihletve úgy döntött, egy 4 darabból álló ékszerkollekcióval is kedveskedik a mese szerelmeseinek. A romantikus ékszerek mellett, megalkotta Hamupipőke figuráját, és a híres üvegcipellőjét két különleges változatban is. Hazánkban a kollekciót március 23-tól szerezhetitek be az arra kijelölt üzletekben.

(Forrás: www.glamouronline.hu)

Szólj hozzá!

* Név:
* E-mail: (Nem jelenik meg)
   Weboldal: (Oldal cím formátuma: http://)
* Hozzászólás:
Írd be a kódot