FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


• Utánvételes fizetés 

Amennyiben megrendelésed ellenértékét a csomag átvételekor szeretnéd kifizetni készpénzben, akkor ezt a fizetési módot válaszd.

• Bankkártyás fizetés 

A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal, valamint a Barion tárca használatával is.

Mi az a Barion?

A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK


Webshopunkban a GLS futárszolgálat gondoskodik a kiszállításról.

GLS Futárszolgálat, bankkártyás fizetéssel.................................INGYENES

GLS Futárszolgálat utánvéttel...................................................500 Ft

Megbízható, kényelmes szolgáltatás. Csomagját a nap 24 órájában nyomonkövetheti a GLS online nyomonkövetési oldalán. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén a cégünk fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozza (csak előzőleg kiegyenlített vásárlást teljesít), illetve a felhasználót törölje.

Számlázási és szállítási cím módosítása „Feldolgozás folyamatban” státuszú, utánvétes rendelés esetén lehetséges. Személyes átvételre, vásárlásra, megtekintésre és visszaküldésre nincs lehetőség.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐK


Termékeinket raktárról 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk, egyes termékek esetén, illetve megnövekedett forgalom esetén a szállítási idő 3-5 munkanap.
Minden termék adatlapján fel van tüntetve a várható kiszállítási idő, kérjük ennek figyelembe vételét.

GLS Futárszolgálat - Az ország egész területén 24-48 órás kiszállítás

Amennyiben megrendelésedet házhozszállítással kéred, akkor olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy. A kézbesítés 8-17 óra között történik. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.


Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés