FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


Utánvételes fizetés - átmenetileg nem elérhető

Amennyiben megrendelésed ellenértékét a csomag átvételekor szeretnéd kifizetni készpénzben, akkor ezt a fizetési módot válaszd.

• Bankkártyás fizetés

A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal, valamint a Barion tárca használatával is.

Mi az a Barion?

A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK


Webáruházunkban a koronavírus járvány alatt is zavartalanul működik a rendelés feldolgozás és kiszállítás, azonban az utánvételes fizetés átmenetileg nem elérhető.

Webshopunkban a GLS futárszolgálat gondoskodik a kiszállításról.

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól.

GLS Futárszolgálat 15000 Ft alatt .................................................................................990 Ft (Utánvét kezelési költség +400 Ft) 

GLS Futárszolgálat 15000 Ft alatt bankkártyás fizetéssel...................................................990 Ft

Megbízható, kényelmes szolgáltatás. Csomagját a nap 24 órájában nyomonkövetheti a GLS online nyomonkövetési oldalán. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén a cégünk fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozza (csak előzőleg kiegyenlített vásárlást teljesít), illetve a felhasználót törölje.

Számlázási és szállítási cím módosítása „Feldolgozás folyamatban” státuszú, utánvétes rendelés esetén lehetséges.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐK


Termékeinket raktárról 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk.

GLS Futárszolgálat - Az ország egész területén 24-48 órás kiszállítás

Amennyiben megrendelésedet házhozszállítással kéred, akkor olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy. A kézbesítés 8-17 óra között történik. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.


Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés