Páros ékszerek 

Ékszerek pároknak, Best Friends medálok, ékszerek szerelmeseknek, medálok pároknak – minőségi medálok két személy részére, amelyek által szavak nélkül is ki tudod fejezni szerelmedet és szeretetedet.

 • Nemesacél Karikagyűrűk
  Nemesacél Karikagyűrűk

  Egyedi nemesacél karikagyűrű párok. Bűvöld el szerelmed válogatott szépségű nemesacél ékszereink egyikével. Hordjátok együtt szerelmetek zálogát egy igazán csodálatos páros karikagyűrűt. Ha valóban szép és igényes ékszerre vágysz,akkor az ékszer webáruház kínálatában nem fogsz csalódni.

 • Páros Acél Nyakláncok
  Páros Acél Nyakláncok

  Páros nemesacél nyakláncok szerelmeseknek - Best Friend medálok. Válassz igazán egyedi, válogatott nemesacél nyakláncok közül, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni. 

 • Páros Acél karkötők
  Páros Acél karkötők

  Egyedi Páros karkötő szerelmeseknek. Bűvöld el szerelmed válogatott szépségű nemesacél ékszereink egyikével. Hordjátok együtt szerelmetek zálogát egy igazi páros karkötőben. Ha valóban szép és igényes ékszerre vágysz,akkor az ékszer webáruház kínálatában nem fogsz csalódni.

PÁROS ÉKSZER

Szeretnéd valami különleges ajándékkal meglepni párodat?
Nincs szükség különleges alkalmakra ahhoz, hogy meglepjétek magatokat vagy egymást egy romantikus ajándékkal - de Valentin napra és évfordulóra biztos, hogy tökéletes választás!
A páros ékszerek segítenek erősíteni az összetartozás és összekapcsolódás érzését - még ha távol is vagytok egymástól, elég csak rápillantani ezekre a romantikus darabokra, máris bearanyozza a napod. Válassz különleges, folyamatosan megújuló termékkínálatunkból - többszáz, stílusos páros ékszer vár rád webáruházunkban - minden páros ékszerünk raktáron van, így a választott darabot pár napon belül kiszállítjuk részedre.
Széles kínálatunkban találhatsz összeillő, minőségi nemesacél karikagyűrűket és jegygyűrűket, romantikus páros karkötőket, divatos medálokkal díszített közös nyaklánc szetteket.
Páros ékszereink antiallergén, 316L nemesacélból, vagyis orvosi fémből készülnek, ennek köszönhetően nagyon tartósak, nem kopnak vagy színeződnek el, ráadásul teljes mértékben hipoallergének. Tökéletesen passzolnak egymáshoz, akárcsak Ti!

Páros karkötő

A pároknak készült karkötő szettek nagyon népszerűek, sokféle stílusban elérhetőek.
Lehetnek egyszerű, zsinór vagy kötél karkötők, valamilyen charmmal díszítve. Népszerűek a horgony és a szív díszek, vagy a gravírozott charmok.
Sokan szeretik az ásványgyöngyökből készült karkötőket, amelyeknél a női és a férfi karkötő színe általában eltérő. A legnépszerűbb párosítás a fekete/fehér szín, mint jin és jang. Az ásványkarkötők nem csak szépek, de a holisztikus gyógyászatban egészségmegőrző szerepet is tulajdonítanak a különböző ásványoknak/féldrágaköveknek.
A nemesacélból készült páros karkötők minőségiek, stílusosak és tartósak. A férfi és a női karkötő kivitelezésben tökéletes harmóniát alkot, a női darabok pedig általában kristály díszítést kapnak.
A nemesacél karkötők felülete általában egyedi szöveggel gravírozható, illetve kaphatóak gyári gravírozással készült darabok is.
A mágnesekkel feldobott páros karkötők kreatívak és romantikusak egyszerre. A karkötőkön 1-1 mágnes van, így ha a két karkötő egymás közelébe ér, a vonzalom hatására összekapcsolódnak és így alkotnak egy kerek egészet.


Páros nyaklánc

A páros nyakláncok között az egyik legnépszerűbb forma a szív, amely két részből áll és tökéletesen összeillenek. Nem csak pároknak, de családtagoknak és barátoknak is tökéletes ajándék. Felületük általában gravírozható.
A gyűrűs páros medálok kialakítása uniszex, azért férfiak is szívesek viselik. Stílusosak és egyediek, a női medál általában kisebb, sokszor arany bevonattal, kristályok felhasználásával készül.
Az egymásba illeszthető puzzle medálok szintén nagyon népszerűek – kreatívak és mutatósak. A klasszikus puzzle és szív formán kívül, sokféle stílusban elérhetőek.
A nemesacélból készült páros ékszerek tartósak, hipoallergének, ezért bármikor viselhetjük őket.Páros gyűrű

Gyönyörű karikagyűrűkkel nem csak esküvőkor lephetjük meg párunkat vagy magunkat. Évfordulóra, Valentin napra is tökéletes ajándék.
Jegygyűrűk esetében különösen fontos a minőség és a tartósság, mivel gyakori, akár mindennapi használatnak vannak kitéve, ezért javasoljuk a nemesacélból, titániumból és wolfrámból (tungsten) készült darabokat.
A bevonat nélküli, acélszínű darabok olyanok, mintha ezüstből vagy fehéraranyból készültek volna.
Sokféle stílusban és kialakításban kaphatóak, hogy mindenki megtalálja a stílusához illő darabot.
A nemesacél gyűrűk speciális eljárással készült, tartós rétegekkel vonhatók be, pl. arany, rozé arany.
Gyűrűvásárlás előtt nagyon fontos a pontos méretvétel, ez történhet üzletben vagy otthon, gyűrűmérő eszközzel.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés