Nemesacél ékszerek 

Nemesacél és titánium ékszerek 
Örvendeztesse meg szeretteit és saját magát egy gyönyörű ékszerrel, az orvosi fém ékszerek antiallergének - gyűrűk, fülbevaló, medálok - sebészeti acélból készült egyedi darabok gyors szállítással.

A nemesacél és titánium ragyogó, fehér aranyhoz hasonló megjelenése és rendkívüli ellenálló képessége révén egyre növekvő népszerűségnek örvend az ékszergyártás terén. Egyes ékszertípusok, mint például a testékszerek (piercingek) készítésére a nemesacél a legjobb alapanyag, hiszen 100% antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így nem okoz gyulladást és a fémérzékenységben szenvedők is viselhetik. Tartósságának és karcállóságának köszönhetően tökéletes ékszer alapanyag, gyönyörű csiszolt, mart/vésett felületek kialakítására alkalmas, melyek sokáig megőrzik szépségüket. Rendkívül kedvező tulajdonságaiból adódóan, egyre népszerűbbek a nemesacélból, titániumból, illetve volfrám acélból készült jegygyűrűk is, melyek lényegesebben olcsóbbak nemesfém társaiknál. Nézd meg válogatott minőségű nemesacél ékszer kínálatunkat és válaszd a stílusodhoz leginkább illő darabot. 

 • Nemesacél gyűrűk
  Nemesacél gyűrűk

  Káprázatos, 316 L Stainless Steel nemesacél gyűrűk, köves -, sima - és luxuskivitelű gyűrűk, nemesacélból készült gyűrűk - nem okoznak bőrirritációt, gyönyörű kiegészítő hölgyek és urak számára egyaránt.

 • Nemesacél nyakláncok
  Nemesacél nyakláncok

  Nemesacél nyaklánc, férfi nyakláncok – széles választékunkban egyaránt talál finom női nyakláncot valamint masszív orvosi fém láncot férfiak számára. Raktárunkban különböző fajtájú és színű nyakláncok várnak Önre.

 • Nemesacél fülbevaló
  Nemesacél fülbevaló

  Fülbevaló 316 L Stainless Steel nemesacélból - férfi fülbevaló webshop, bébi fülbevaló – gyönyörű kiegészítő mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt. Csodaszép orvosi fém fülbevalók széles választéka elérhető áron raktárunkon.

 • Nemesacél karkötő
  Nemesacél karkötő

  Férfi karkötők, női karkötők, 316 L nemesacélból, sebészeti acélból készült gyönyörű karkötők , amelyek visszafogott eleganciájukkal keltik fel az Ön érdeklődését.

 • Nemesacél szett
  Nemesacél szett

  Nemesacél szettek, orvosifém készletek, nemesacél karkötő és nyaklánc, nemesacél gyűrű és fülbevaló, gyönyörű nemesacél készletek kiváló áron.

 • Nemesacél bokalánc
  Nemesacél bokalánc

  A bokalánc öltöztet, de nagy igénybevételt is el kell viselnie. Ha nem szeretnéd, hogy azonnal elszakadjon vásárolj Nemesacél bokalánc ékszereket.

Miért válassz eredeti nemesacél ékszereket?

✅ Antiallergén, ezért fémallergiában szenvedők is viselhetik ✅ Gyönyörű, egyedi formavilág, amit sokan szeretnének másolni ✅ Kevésbé karcolódik és kopik ✅ 

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés