Nemesacél karikagyűrű esküvőre? Minden, amit tudnod kell róla

Nemesacél karikagyűrű esküvőre? Minden, amit tudnod kell róla


A 316L nemesacélból, más néven (sebészeti acél vagy orvosi fém) készült jegygyűrűk viszonylag újdonságok a piacon, de kedvező áruk, tartósságuk és kiváló minőségüknek köszönhetően gyors népszerűségre tettek szert.
Az egyik legértékesebb tulajdonsága a nemesacélnak, hogy különösen ellenálló a sérülésekkel és elszíneződésekkel szemben, ami egy jegygyűrű esetében rendkívül fontos szempont. A nemesacélból készült karikagyűrűk gravírozhatóak, ennek köszönthetően még egyedibbé varázsolhatóak.

 

A nemesacél gyűrű szuper tulajdonságai

A nemesacél vas, szén és króm fémötvözete (keveréke). A króm hozzáadásának köszönhetően válik az acél fényes és tartós fémmé.
Míg az így készült fémötvözet rendkívül tartós, a nemesacélból készült gyűrűk mégis könnyed, viseletük kényelmes.
Nagyon ellenálló a karcolásokkal, a korrózióval és a szennyeződésekkel szemben - és nagyon jól viseli a kopást (a St. Louis-i kapu-ív rozsdamentes acélból készült és több mint 50 év elteltével még mindig fantasztikusan néz ki!).
A nemesacélból készült esküvői gyűrű sokáig megőrzi minőségét.


Amellett, hogy ezek a gyűrűk időtállóak és strapabíróak, áruk igen kedvező. Míg megjelenésük a platinára, ezüstre emlékeztet, árfekvésük jóval alacsonyabb, mint a nemesfémeké. Antiallergén tulajdonságuknak köszönhetően pedig a fémallergiában szenvedők is bátran viselhetik (a szélsőséges esetek kivételével)

A nemesacél gyűrűk környezetbarát megoldást jelentenek. A rozsdamentes acél gyártásakor sokkal kevesebb hulladék és energia termelődik, mint más fémek előállítása során, ráadásul 100% -ban újrahasznosítható.
A rozsdamentes acél gyűrűk (az ezüst és fehérarany ékszerekkel ellentétben) nem igényelnek ródium bevonatot, tisztításuk egyszerű. Amennyiben kristályokkal díszített az ékszer, vagy bevonattal készült, érdemes kicsit jobban odafigyelnünk rá, hogy a köveket és a bevonatot ne érje sérülés és kemikáliák okozta maródás.


Acél gyűrű dizájnok

Annak ellenére, hogy az acélból készült esküvői karikagyűrűk újdonságok a jegygyűrű-piacon, számos stílus közül lehet választani. A nemesacélból készült gyűrűk általában letisztult, modern stílusban készülnek, de a különböző (fényesre polírozott és szálcsiszolt) felületek és kristályok kombinálásával izgalmas és egyedi darabok készülnek.
A különböző színek variációjával díszített gyűrűk szintén csodaszépek, a rozé arany és a sárga arany egy speciális eljárás során kerül az ékszerre, amely tartós színt és csillogást biztosít.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, tekints meg nemesacél gyűrű kollekciónkat, amely most újabb gyönyörű darabokkal bővült :)


                        

Közzétéve: 2020-04-10 Ékszer Trendek 0 4384

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.
Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés