100% MOSOLYGARANCIA


       Kérjük, figyelmesen olvasd végig az alábbi tájékoztatónkat és fogadd meg tanácsainkat, hogy ékszereid sokáig gyönyörűek és csillogóak maradjanak!

 

 

Garancia és Visszáru


Ha esetleg nem tetszene a megrendelt ékszer, akkor az alábbi garanciák érvényesíthetők.

 

 

Pénzvisszafizetési garancia


Ha a megrendelt ékszerek nem nyerték el tetszésed, és nem kívánsz élni a csere lehetőségével, akkor 14 napon belül élhetsz pénzvisszafizetési jogoddal, amelynek értelmében ha a hiánytalan, eredeti állapotában visszajuttatod hozzánk a csomagot az eredeti számlát csatolva, akkor cégünk a megadott számlaszámra visszautalja a rendelés teljes összegét. Webáruházunk 100%-os 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal. 

FONTOS: Visszaküldés előtt kérlek minden esetben egyeztess velünk e-mailben (info kukac ekszerplaza.eu)

      • Kérjük, amíg nem győződtél meg róla, hogy a választott gyűrűméret megfelelő, addig ne távolítsd el a terméken lévő címkét, cédulát
      • A fülbevalók átlátszó tasakban, matricával lezárva kerülnek kiküldésre. Higiéniai okokból, a felbontott csomagolású fülbevalókat nem áll módunkban visszavenni.
      • Portósan, utánvéttel küldött és postán maradó csomagot nem áll módunkban átvenni

 

  

 

Cseregarancia


Ha a megrendelt ékszerek nem nyerték el tetszésed vagy méret problémák merültek fel, akkor 14 napig élhetsz cseregarancia-jogoddal, amennyiben a megrendelt ékszerek eredeti, sérülésmentes állapotban visszakerülnek hozzánk. Az újbóli kiszállítási díj ez esetben a vásárlót terheli. *
Kérjük, hogy csere esetén a visszaküldendő terméket a lehető leghamarabb, de legkésőbb 5 napon belül add fel részünkre.

Kérjük, hogy amíg nem győződtél meg róla, hogy a választott méret megfelelő, addig ne távolítsd el a terméken lévő cédulát (méret, stb).

FONTOS: Visszaküldés előtt kérlek minden esetben egyeztess velünk e-mailben (info kukac ekszerplaza.eu) 

*Amennyiben a megvásárolt karikagyűrű pár értéke meghaladja a 20.000 Ft-ot, az első csere alkalmával az  újraküldés díját mi álljuk!

 

Az ékszerek rendeltetésszerű használata:


 

• A köves, illetve bevonattal ellátott ékszerekkel ne fürödjünk, strandoljunk
• a gyűrűket kézmosásnál, mosogatásnál mindig vegyük le
• A termál és tengervíztől fokozottan óvjuk ékszereinket
• A fokozott izzadás és a különböző vegyi anyagok hatására elszíneződhetnek az ékszerek. Sportoláskor, szaunában és szoláriumban ne viseljük az ékszert, parfümöt pedig közvetlenül ne fújjunk rá, illetve krémekkel és egyéb kozmetikai/vegyi anyagokkal lehetőség szerint ne érintkezzen.
• Öltözködés közben ne viseljünk ékszert, mert beakadhat a ruhába
• Otthon már lehetőség szerint ne viseljük az ékszereket, házimunkát ne végezzünk benne
• Fokozottan óvjuk a mechanikai sérülésektől, fizikai jellegű munkavégzés során, alvás alatt ne viseljünk ékszert! A gyűrűt ne hordjuk közvetlenül egymás mellett más gyűrűvel, mert a folyamatosan súrlódástól a termék kopik, karcolódik!
• Az ékszerek tárolása szintén kulcsfontosságú állapotuk megőrzésében: az ékszereket lehetőleg tasakjában vagy ékszerdobozban tároljuk.
• Az arannyal/ezüsttel futtatott és ragasztott köves ékszereket nem javasoljuk mindennapi használatra
• Vedd figyelembe, hogy alkalmi, divatékszert vásárolsz. A goldfilled és nemesacél ékszerek kivételével, nem alkalmasak mindennapi, folyamatos használatra!
• Bőrből készült termékek, karkötők, szíjak, nyakláncok nem vízállók. Felületükön a vízzel történő érintkezés hatására csúnya foltok jelennek meg, felpuhulnak és könnyen sérülnek, továbbá színét veszti, idővel pedig a szíj bomlásnak indul. Az ebből adódó sérülésekre nem terjed ki a garancia.
• Különösen karkötők, bokaláncok és gyűrűk esetében ügyeljünk rá, hogy a méretünknek megfelelő ékszert hordjuk. Amennyiben az ékszer mérete nem megfelelő, pl. bő, könnyen elveszíthetjük, ha pedig szűk, szoros, akkor elszakadhat.

 

 

Szavatosság


 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunkban divatékszereket forgalmazunk, melyek a 151/2003 kormányrendelet alapján nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, így ezen termékekre garancia nem, csak szavatosság vonatkozik. Szavatosság esetén az Eladó felelősséget vállal azért, hogy eladáskor hibátlan terméket adott át a Vevőnek és nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatossági igényét a Vevő a vásárláskor kapott számlával érvényesítheti.

FONTOS: Hibás árucikk esetén a hatályos jogszabályoknak megfelelően a vásárló - elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a forgalmazónak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne.

Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a forgalmazó a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni, a fogyasztó – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A szavatosság nem érvényesíthető az alábbi esetekben:
 

• Nem rendeltetésszerű használatból eredő, illetve a fogyasztó hibájából, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések: törés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő oxidáció
 

• Erős vegyszerek, vegyi anyagok (pl.: parfüm, hajlakk, szappan egyéb kozmetikumok) hatására az ékszer felületén bekövetkezett elváltozás (elszíneződés, maródás).

• Mindennapi használatból adódó mechanikai sérülések (karcolódás, kopás).

• Erős napfény, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás
 

• Az ékszeren végrehajtott bármilyen módosítás (házilag vagy ékszerész által)

• Bőrből készült termékek, karkötők, szíjak, nyakláncok nem vízállók. Felületükön csúnya foltok jelennek meg, felpuhul és könnyen sérül, színét is veszti és idővel a szíj    bomlásnak indul. Az ebből adódó sérülésekre nem terjed ki a garancia.
 

• Ajándék termékek esetén

 

 

 

Mi a teendő, ha hibás árucikket kaptam?


 

Minden csomagolásra kerülő terméket ellenőrzünk, hogy kifogástalan ékszert küldjünk ki megrendelőink számára. Ennek ellenére sajnos előfordulhat, hogy hibás terméket kapsz. Ilyen esetben minél előbb, de legkésőbb 3 munkanapon belül jelezd Ügyfélszolgálatunknak e-mailen vagy a weboldal üzenetküldő rendszerén keresztül.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a termékek színe a valóságban (a monitor beállításaitól függően) minimálisan eltérő lehet.
A képek nem tükrözik pontosan a termékek valódi méreteit, azok a leírásban mindig meg vannak adva.
A termékek mérése manuálisan történik, ezért +/- 1-3 mm eltérés lehetséges.

FONTOS: A csomagot mindig a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében bontsd fel!

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

FONTOS: Hibás árucikk esetén kérjük, pontosan írd le a hiba jellegét.

A hibás terméket az Ügyfélszolgálat által megadott módon, az eredeti számlával együtt (javasoljuk a számla lemásolását) vissza kell küldened. Beérkezés után az általad megadott információk alapján a terméket megvizsgáljuk a cseréről pedig 5 munkanap alatt döntünk. Ha cserére valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőség, úgy a teljes vételár levásárolható, de kérheted a kifizetett összeg visszatérítését is.

FONTOS: Terméket csak eredeti, újra eladható állapotban, amennyiben díszcsomagolásban küldtük annak megléte esetén áll módunkban visszavenni, ezért kérjük, őrizd meg ezeket!

 

Csomagátvétel megtagadása


 

Az internetes online rendelés egyben egy szerződés az ügyfél és az árút értékesítendő cég között. A webáruházat üzemeltető cég vállalja, hogy az ügyfelet tájékoztatja jogairól, a megrendelt árút a lehetőség szerint és adott időn belül leszállítja, csomag feladás előtt értesíti a csomag érkezéséről és esetleges fizetendő utánvétes összegről. Cégünk fenntartja a jogot, hogy az át nem vett csomagból keletkezett kár összegét áthárítja az ügyfélre, közjegyzőnél fizetési meghagyást kezdeményez.

A futárszolgálat cégünk felé leszámlázza az át nem vett csomagok kiszállítását, függetlenül attól, hogy azt átvették vagy sem. Ez pedig vesztességként jelentkezik cégünknél. 

Sikertelen csomag kézbesítés esetén: A GLS futárszolgálat oda-vissza szállítás költségét számlázza cégünknek Amennyiben nincs szüksége a megrendelt árúra, akkor az ÁSZF 7-es pontja szerinti elállási jogot gyakorolhatja 14 napon belül! De ettől függetlenül a megrendelt árút kötelessége átvennie a megrendelőnek!

 

 

Elállási jog


 

A szerződéstől az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Ebben az esetben egyeztess velünk e-mailen vagy a weboldal üzenetküldő rendszerén keresztül, és mi legkésőbb az elállástól, ill. az áru visszavételétől számított 14 naptári napon belül visszafizetjük vásárlásod ellenértékét.

FONTOS: Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, illetve visszaszolgáltatásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.  

A vevő számára egyedi megrendelésre készült vagy egyéni igényeihez igazított termékek esetén nem gyakorolható az elállási jog

Higiéniai okokból, a felbontott csomagolású fülbevalókat nem áll módunkban visszavenni/cserélni.

Az elállási jog gyakorlásának feltételei:

Az árut csak eredeti, újra eladható állapotában, díszcsomagolásban küldött terméknél annak megléte esetén áll módunkban visszavenni, ezért kérjük, őrizd meg ezeket!

Amennyiben bármilyen módosítást (házilag vagy ékszerész által) hajtottál végre a terméken, az elállásra már nincs lehetőséged.

A vevő kötelessége a termék sérülésmentes visszajuttatása az eladóhoz. A terméket késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási szándék jelzésétől számított 14 naptári napon belül fel kell adni részünkre.

• A visszaküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik, teljes elállás esetén a törvényben előírt módon a legkevésbé költséges szállítási díjat visszatérítjük.
Az utánvét kezelési költség nem képezi az alap szállítási költség részét, (ez egy extra szolgáltatás, amely a futárcégnek fizetendő) így az nem kerül visszatérítésre.


• Pénzvisszatérítés kizárólag átutalással tudunk teljesíteni, amennyiben más módon kéri annak esetlegesen felmerülő költségeit a vevőnek kell állnia!

• Elállás esetén a terméket a csomagban kapott összes tartozékkal és kiegészítővel (díszdoboz, díszcsomagolás, ajándék termék) vissza kell küldeni.

 

Megrendelés módosítása, törlése


A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Megrendelés elküldését követően már csak az "Ügyfélszolgálat/Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

FONTOS: A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor, a csomag futárszolgálatnak átadását megelőzően!

Amennyiben a kiszállított csomagot a megrendelő nem veszi át és az visszaszállításra kerül raktárunkba, akkor mind a kiszállítás, mind pedig a visszaszállítás költsége a vevőt terheli, és minden esetben kiszámlázásra kerül a megrendelő részére!

Panaszkezelés, vitarendezés


Probléma esetén az info kukac ekszerplaza pont eu email címre küldött levélben jelezd nekünk észrevételed. Kérjük, a rendelés azonosítód mindig tüntesd fel.

Vásárlás utáni ügyfélszolgálat

A vásárló a megrendelést követően az alábbi elérhetőségeken keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal garancia, jótállás, elállás vagy egyéb a rendeléssel, vagy a megrendelt termékkel kapcsolatban.
Az ügyfélszolgálat e-mail címe: info kukac ekszerplaza.eu

Panasza kivizsgálásának érdekében az alábbi testülethez is fordulhat.

Békéltető Testületek elérhetőségei:

 

 

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500
Fax száma: (76) 501-538
Név: Dr. Horváth Zsuzsanna
E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Név: Dr. Bodnár József
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Név: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bmkik@bmkik.hu; bekeltetes@bmkik.hu

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Név: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu;

Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Név: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Név: Dr. Horváth Károly
E-mail cím: info@csmkik.hu;

Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Név: Dr. Vári Kovács József
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Név: Horváth László
E-mail cím: bekelteto@gymskik.hu;

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Telefonszáma: (52) 500-749
Fax száma: (52) 500-720
Név: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: hbkik@hbkik.hu;

Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Név: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: hkik@hkik.hu;

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Név: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;

Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Név: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu;

Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.
Telefonszáma: (1)-269-0703
Fax száma: (1)-269-0703
Név: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Név: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu;

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 311-750
Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Név: Dr. Gáll Ferenc
E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Név: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: vmkik@vmkik.hu

Veszprém Megyei Békéltető Testület
Cím: 8200 Veszprém, Budapest u.3.
Telefonszáma: 88/429-008, 
Fax száma: 88/412-150 
Név: dr. Vasvári Csaba elnök 
E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu

Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-513
Fax száma: (92) 550-525
Név: Dr. Molnár Sándor
E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu, zmkik@zmkik.hu

Békéltető Testület

Amennyiben a vásárló fogyasztói panaszát elutasítjuk úgy Ön velünk szemben jogosult fogyasztói panasszal élni, melyet az Ön lakhelye, vagy tartózkodási helye szerinti illetékes Békéltető Testülethez nyújthat be. A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A fogyasztó békéltető testülethez fordulás feltétele, hogy a fogyasztó megkísérelje a vitát közvetlenül a vállalkozással rendezni. A közvetlen vitarendezés történhet személyesen a szolgáltató ügyfélszolgálatán, telefonon, e-mailben. További követelmény, hogy a testület eljárása iránti kérelem, melyet a testület elnökéhez kell benyújtani, tartalmazza az alábbiakat:
a fogyasztó neve, lakóhelye, tartózkodási helye;
annak a vállalkozásnak neve és székhelye, vagy telephelye mellyel a fogyasztó vitában áll;
ha a fogyasztó annál a testületnél kívánja kérelmét benyújtani, amelyiknek az illetékessége a szerződés teljesítésének helyéhez igazodik, akkor a fogyasztónak meg kell jelölnie a szerződés teljesítésének helyét;
a fogyasztó álláspontját a fennálló vitáról, valamint azokat a tényeket, bizonyítékokat amik alátámasztják saját álláspontját;
a fogyasztó azon nyilatkozatát, ami igazolja azt, hogy a vitát megkísérelte rendezni közvetlenül a vállalkozással;
a fogyasztónak nyilatkoznia kell továbbá arról is, hogy nem kezdeményezett eljárást a vitás ügyében másik békéltető testületnél, nem kezdeményezett közvetítői eljárást, illetve polgári peres eljárást;
tartalmaznia kell azt, hogy mit kér, milyen döntés meghozatalát várja a testülettől.
végül a kérelmen szerepelnie kell a fogyasztó aláírásának
Mindezek mellett a kérelemhez csatolni kell minden olyan iratot, melyre a fogyasztó bizonyítékként hivatkozik, továbbá azon iratokat is, melyek bizonyítják, hogy a fogyasztó megkísérelte a vita rendezését a vállalkozással, de az eredménytelen maradt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy a vállalkozásunkat együttműködési kötelezettség terheli a békéltető testületi eljárásban.

Online vitarendezési platform


Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék egy kérelem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Így a fogyasztók tudják érvényesíteni jogaikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket ebben.

Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online vitarendezés eszközét.

A portálon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezési testületet.

Az online vitarendezési platform itt érhető el: Katt

  

Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése

A webáruház tevékenységével, vagy a webáruház által forgalmazott termékkel kapcsolatos panaszukat e-mailben és postai úton is benyújthatjuk a webáruház üzemeltetője részére. Amennyiben a webáruház üzlethelyiséggel is rendelkezik, úgy panaszukat személyesen is közölhetjük az eladóval. Az eladó az e-mailen vagy postai úton érkezett panaszra köteles érdemben írásban válaszolni és 25 napon belül a vásárló részére elküldeni.

Amennyiben az eladó a vásárló által megfogalmazott panaszt nem tartja jogosnak úgy azt köteles megindokolni és a vásárló részére írásban elküldeni, továbbá köteles írásban tájékoztatást adni, a vásárló részére, hogy panaszának jellege szerint, mely panaszügyintézési lehetőségek állnak rendelkezésére. Az eladó köteles megadni a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testület székhelyét, telefonos elérhetőségét, internetes elérhetőségét és levelezési címét. 
Az eladó a panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig köteles megőrizni.
A Fogyasztó panasza jellegéből adódóan a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni.

Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni: 
Levelezési cím: 1171 Budapest, Nyitány utca 33. (Nem üzlet!)
Email cím: info kukac ekszerplaza.eu

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. 
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. 
Telefon: +36 -1-391-1400 
Fax: +36-1-391-1410 
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Fogyasztóvédelmi hatóság

A fogyasztok a fogyasztóvédelmi panaszaikat a lakhelyükhöz legközelebb eső illetékes járási hivatala fogyasztóvédelemmel foglalkozó munkatársainál jelentetik be.A panasz elbírálását követően szükség esetén lefolytatják a hatósági eljárást. A másodfokú hatósági feladatok – amelyeket korábban az NFH látott el – országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatalhoz kerültek. A járási hivatalok listája az alábbi linken található: http://jarasinfo.gov.hu/


Bírósági eljárás 

Amennyiben a fogyasztó nem fordul békéltető testülethez, vagy az eljárás nem vezetett eredményre, úgy a fogyasztónak a jogvita rendezése érdekében lehetősége van bírósághoz fordulni.

A pert keresetlevéllel kell megindítani, amelyben az alábbi információkat kell feltüntetni:  
az eljáró bíróságot;
a feleknek, valamint a felek képviselőinek nevét, lakóhelyét és perbeli állását;
az érvényesíteni kívánt jogot, az annak alapjául szolgáló tényeknek és azok bizonyítékainak előadásával;
azokat az adatokat, amelyekből a bíróság hatásköre és illetékessége megállapítható;
a bíróság döntésére irányuló határozott kérelmet (kereseti kérelem).
A keresetlevélhez csatolni kell azt az okiratot, illetve annak másolatát amelynek tartalmára bizonyítékként hivatkozik.
Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés