100% MOSOLYGARANCIA


Kérjük, figyelmesen olvasd végig az alábbi tájékoztatónkat és fogadd meg tanácsainkat, hogy ékszereid sokáig gyönyörűek és csillogóak maradjanak!

 

 

Garancia és Visszárú


Ha esetleg nem tetszene a megrendelt ékszer, akkor az alábbi garanciák érvényesíthetők:

 

 

Pénzvisszafizetési garancia


Ha a megrendelt ékszerek nem nyerték el tetszésed, és nem kívánsz élni a csere lehetőségével, akkor 14 napon belül élhetsz pénzvisszafizetési jogoddal, amelynek értelmében ha a hiánytalan, eredeti állapotában visszajuttatod hozzánk a csomagot az eredeti számlát csatolva, akkor cégünk a megadott számlaszámra visszautalja a rendelés teljes összegét. Webáruházunk 100%-os 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal.

FONTOS: Visszaküldés előtt kérlek, minden esetben egyeztess velünk e-mailben (info kukac ekszerplaza.eu). Ismeretlen csomagot nem veszünk át!

 

  

 

Cseregarancia


Ha a megrendelt ékszerek nem nyerték el tetszésed vagy méret problémák merültek fel, akkor élhetsz a 14 napos cseregarancia-jogoddal, amennyiben a megrendelt ékszerek hiánytalan állapotban visszakerülnek hozzánk. Az újbóli kiszállítási díj ez esetben a vásárlót terheli.

 

Az ékszerek rendeltetésszerű használata:


 

• A (ragasztott) kristályos ékszerekkel ne fürödjünk, strandoljunk, mivel a vízzel való érintkezéstől a ragasztó elengedheti a kristályt. A bizsu, ill. ragasztott köves gyűrűket kézmosásnál, mosogatásnál mindig vegyük le! 
• A termál és tengervíztől fokozottan óvjuk ékszereinket!
• Az izzadtság és a különböző vegyi anyagok hatására elszíneződhetnek az ékszerek. Sportoláskor, szaunában és szoláriumban ne viseljük az ékszert, parfümöt pedig közvetlenül ne fújjunk rá, illetve krémekkel és egyéb kozmetikai/vegyi anyagokkal lehetőség szerint ne érintkezzen.
• Fokozottan óvjuk a mechanikai sérülésektől, fizikai jellegű munkavégzés során, alvás alatt ne viseljük! A gyűrűt ne hordjuk közvetlenül egymás mellett más gyűrűvel, mert a folyamatosan súrlódástól a termék kopik, karcolódik!
• Az ékszerek tárolása szintén kulcsfontosságú állapotuk megőrzésében: az ékszereket lehetőleg tasakjában vagy ékszerdobozban tároljuk.
• Az arannyal/ezüsttel futtatott ékszereket nem javasoljuk mindennapi használatra
• Vedd figyelembe, hogy alkalmi, divatékszert vásárolsz. A goldfilled és nemesacél ékszerek kivételével, nem alkalmasak mindennapi, folyamatos használatra!

 

 

Szavatosság


 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy webáruházunkban divatékszereket forgalmazunk, melyek a 151/2003 kormányrendelet alapján nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, így ezen termékekre garancia nem, csak szavatosság vonatkozik. Szavatosság esetén az Eladó felelősséget vállal azért, hogy eladáskor hibátlan terméket adott át a Vevőnek és nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatossági igényét a Vevő a vásárláskor kapott számlával érvényesítheti.

FONTOS: Hibás árucikk esetén a hatályos jogszabályoknak megfelelően a vásárló - elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a forgalmazónak a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne.

Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a forgalmazó a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül nem tud eleget tenni, a fogyasztó – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A szavatosság nem érvényesíthető az alábbi esetekben:
 

• Nem rendeltetésszerű használatból eredő, illetve a fogyasztó hibájából, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések: törés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő oxidáció
 

• Erős vegyszerek, vegyi anyagok (pl.: parfüm, hajlakk, szappan egyéb kozmetikumok) hatására az ékszer felületén bekövetkezett elváltozás (elszíneződés, maródás).

• Mindennapi használatból adódó mechanikai sérülések (karcolódás, kopás).

• Erős napfény, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás
 

• Az ékszeren végrehajtott bármilyen módosítás (házilag vagy ékszerész által)
 

• Amennyiben az ékszeren lévő címke, (méret, stb.) el lett távolítva

• Ajándék termékek esetén

 

 

 

Mi a teendő, ha hibás árucikket kaptam?


 

Minden csomagolásra kerülő terméket ellenőrzünk, hogy kifogástalan ékszert küldjünk ki megrendelőink számára. Ennek ellenére sajnos előfordulhat, hogy hibás terméket kapsz. Ilyen esetben minél előbb, de legkésőbb 3 munkanapon belül jelezd Ügyfélszolgálatunknak e-mailen vagy a weboldal üzenetküldő rendszerén keresztül.

FONTOS: A csomagot mindig a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében bontsd fel!

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

FONTOS: Hibás árucikk esetén kérjük, pontosan írd le a hiba jellegét.

A hibás terméket az Ügyfélszolgálat által megadott módon, az eredeti számlával együtt (javasoljuk a számla lemásolását) vissza kell küldened. Beérkezés után az általad megadott információk alapján a terméket megvizsgáljuk a cseréről pedig 5 munkanap alatt döntünk. Ha cserére valamilyen okból kifolyólag nincs lehetőség, úgy a teljes vételár levásárolható, de kérheted a kifizetett összeg visszatérítését is.

FONTOS: Terméket csak eredeti állapotban, csomagolása és hozzá tartozó számla megléte esetén áll módunkban visszavenni, ezért kérjük, őrizd meg ezeket!

 

 

Elállási jog


 

A szerződéstől az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Ebben az esetben egyeztess velünk e-mailen vagy a weboldal üzenetküldő rendszerén keresztül, és mi legkésőbb az elállástól, ill. az áru visszavételétől számított 14 naptári napon belül visszafizetjük vásárlásod ellenértékét.

FONTOS: Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, illetve visszaszolgáltatásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.  

Az elállási jog gyakorlásának feltételei:

Az árut csak eredeti állapotában, csomagolása és a hozzá tartozó számla megléte esetén áll módunkban visszavenni, ezért kérjük, őrizd meg ezeket!
Amennyiben a teméken lévő cédulát (méret, stb) eltávolítja nem áll módunkban visszavenni!
Amennyiben bármilyen módosítást (házilag vagy ékszerész által) hajtottál végre a terméken, az elállásra már nincs lehetőséged.

• A vevő kötelessége a termék sérülésmentes visszajuttatása az eladóhoz.

• A visszaküldés költségei minden esetben a Vevőt terhelik, teljes elállás esetén azonban a törvényben előírt módon a legkevésbé költséges szállítási díjat visszatérítjük.

• Pénzvisszatérítés kizárólag átutalással tudunk teljesíteni, amennyiben más módon kéri annak esetlegesen felmerülő költségeit a vevőnek kell állnia!

• Elállás esetén a terméket a csomagban kapott összes tartozékkal és kiegészítővel (díszdoboz, csomagolás, ajándék termék) vissza kell küldeni.

 

Megrendelés módosítása, törlése


A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Megrendelés elküldését követően már csak az "Ügyfélszolgálat/Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására

FONTOS: A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor, a csomag futárszolgálatnak átadását megelőzően!

Amennyiben a kiszállított csomagot a megrendelő nem veszi át és az visszaszállításra kerül raktárunkba, akkor mind a kiszállítás, mind pedig a visszaszállítás költsége a vevőt terheli, és minden esetben kiszámlázásra kerül a megrendelő részére!


Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés