Nemesacél ékszerek tisztítása

Nemesacél ékszerek tisztítása

Ahhoz, hogy ékszereinket hosszú éveken át viselni tudjuk, mindenképpen szükség van arra, hogy bizonyos időközönként szakszerűen megtisztogassuk őket. A nemesfém ékszerek bár nem kopnak és örökké viselhetőek, mégis időnként elszíneződhetnek, ezért nem árt azonnal meg is tisztogatni azokat, hogy szépségük élethosszon át megmaradhasson. Nincs ez másként azokkal az ékszerekkel sem, amelyek eredeti Swarovski köveket tartalmaznak.

A Nemesacél ékszerek tisztítása azonban némileg körülményesebb, ezért még nagyobb odafigyelésre van szükség a tisztítás során. Mivel a kövek csillogásának megőrzése is cél, így semmi esetre sem szabad durva tisztítószerekkel neki esni a nyaklánc, vagy fülbevaló, gyűrű tisztításának. A Nemesacél fülbevaló például soha ne érintkezzen durva szemcséket is tartalmazó tisztítószerrel. Ezek az anyagok ugyanis, megkarcolhatják a kristály felületét, továbbá a nemesfém alapnak sem tehetnek jót.

A Nemesacél fülbevaló azonban nem csupán a szemcsés tisztítószerekre „érzékeny”, hanem az egyéb, kémiai vegyszerekre is, amelyeket a sminktermékek is tartalmazhatnak. Óvd tehát a parfümtől, a testápoló szerektől és a hajlakktól is a Nemesacél fülbevalót, így biztos lehetsz benne, hogy az ékszered hosszú időn át, eredeti szépségében tündököl majd. 

Közzétéve: 2014-10-04   ÉkszerPlaza Ékszer Trendek 0 4353

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.
Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés