Swarovski Kristályos Ékszerek

Swarovski Kristályos Ékszerek

Swarovski prémium márka 1885 óta van jelen a piacon, kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető, különleges csiszolású kristályokból készült termékekkel. Leginkább prémium kivitelezésű ékszerkollekciójukról híresek, de a Swarovski cég által gyártott kristályokat számos más területen is használják díszítőelemként. A kristályok rengeteg színben, formában és méretben elérhetőek, káprázatos csillogásukat az anyag minősége és a nagy pontosságú, precíz eljárással végzett vágás eredményezi.

A Daniel Swarovski & Co. nevű osztrák vállalat a világ egyik legnagyobb kristályékszer-gyártó cége. Üveggyártással, illetve kristályüveg-csiszolással foglalkozik, és magas minőségű termékeivel immáron a világ 120 országában van jelen.

A Daniel Swarovski&Co-t Daniel Swarovski alapította sógorával 1885-ben. A céget azóta is ezen a néven ismerjük, illetve a mai napig családi kézben van, a 4. és 5. generációs családtagok vezetésében.

Az egyedi, felülmúlhatatlan csillogású kristályokkal díszített darabok, kiváltképp a luxus kivitelezésű ékszerek gyorsan növekvő népszerűségre tettek szert, így a Swarovski név mostanra magas presztízsértéket képvisel, és talán nincs is olyan nő a világon, akit ne varázsolna el a Swarovski kristályok ragyogó világa.

A Swarovski cég által gyártott ékszereken egy hattyú hologram, márkajelzés található, amely az ékszer eredetiségét jelzi. Fontos azonban tudni, hogy a cég nagy mennyiségben gyárt és értékesít kristályokat további felhasználásra. A legtöbb üzletben, webshopban ezeket, az úgynevezett Swarovski kristályos ékszereket forgalmazzák, ami azt jelenti, hogy az ékszerben található kristály(ok)eredetiek, tehát a Swarovski cégtől származnak, az ékszer többi alapanyaga pedig egy másik gyártótól.
Ennek köszönhetően az ékszerek ugyanolyan szépek,a kristályok csillogóak, áruk viszont töredéke az eredeti Swarovski ékszereknek. A megmunkálásban, kivitelezésben, illetve a felhasznált fém alapanyagában természetesen vannak különbségek, ezek gyártónként eltérőek lehetnek.

Az ékszerplaza webáruház által kínált, gondosan válogatott Swarovski kristályos ékszerek között bátran válogathatsz, nem fogsz csalódni!
Tündöklő nyakláncok, gyűrűk, karkötők, fülbevalók széles választéka vár, hogy biztosan megtaláld, amit keresel!

Kellemes időtöltést kívánunk a gyönyörű, csillogó ékszerek varázslatos világában!

Közzétéve: 2017-01-19   ékszerpláza Ékszer Trendek 0 2012

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.
Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Rendelés